کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

آخرین رتبه قبولی ارشد هوش مصنوعی

این صفحه عالی به بررسی آخرین رتبه قبولی ارشد هوش مصنوعی پر و بررسی اینکه برای تحصیل در گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های دولتی به چه رتبه‌ای نیاز دارید پرداخته

رشته هوش مصنوعی

هوش مصنوعیهوش مصنوعی (AI) چیست؟ انواع، کاربردها، مزایا و معایبهوش مصنوعی (AI) چیست؟ انواع، کاربردها، مزایا و معایبهوش مصنوعی یا Artificial Intelligence یا به اختصار AI، امروزه کاربردهای بسیاری پیدا کرده و به یکی از داغ‌ترین حوزه‌های بشر تبدیل شده است، اما با این وجود بسیاری از افراد با کاربردهای آن آشنایی کامل ندارند، به همین علت در این صفحه کاربردها، مزایا و معایب AI بطور کامل بررسی شده است زیرشاخه‌ای از کامپیوتر است که سیستم‌های رایانه‌ای را توسعه می‌دهد که قادر به انجام وظایفی هستند که معمولاً به هوش انسانی نیاز دارند، مانند ادراک بصری، تشخیص گفتار، تصمیم‌گیری و ترجمه زبان. رشته هوش مصنوعی موضوعاتی مانند یادگیری ماشینی، شبکه‌های عصبی، پردازش زبان طبیعی، روباتیک و بینایی ماشینبینایی کامپیوتر و کاربردهای آن چیست و چگونه کار می‌کند؟بینایی کامپیوتر و کاربردهای آن چیست و چگونه کار می‌کند؟کامپیوتر ویژن یا بینائی کامپیوتر، در ارتباط با مدلسازی و تقلید از حس بینایی انسانی از طریق استفاده از نرم‌افزار یا سخت‌افزار دیجیتالی می‌باشد. در این صفحه بینایی ماشین را بصورت کامل بررسی شده است. را پوشش می‌دهد. برای تحصیل در مقطع ارشد در گرایش هوش مصنوعی، شما باید در کنکور مهندسی کامپیوتر شرکت کنید. رتبه‌بندی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر در 4 گرایش تعریف می‌شود که گرایش 2 مربوط به هوش مصنوعی است و برای تحصیل در دانشگاه‌های برتر کشور باید رتبه خوبی در این گرایش کسب کنید.

رتبه موردنیاز برای قبولی در دانشگاه‌های برتر

تحصیل در یک دانشگاه معتبر مزایای زیادی برای دانشجویان دارد. اولاً، دسترسی به اساتید و منابع سطح بالا را فراهم می‌کند که می‌تواند به درک عمیق‌تر موضوع کمک کند. ثانیاً، فرصت‌های شبکه‌سازی حرفه‌ای و توسعه شغلی را افزایش می‌دهد. ثالثاً، دانشگاه‌های برتر فعالیت‌های فوق‌برنامه متنوعی را ارائه می‌دهند که فرصت‌هایی را برای رشد و توسعه شخصی فراهم می‌کند. در نهایت، داشتن مدرک از یک دانشگاه برتر می‌تواند به طور قابل‌توجهی شانس فرد را برای استخدام در شرکت‌های پیشرو در صنعت افزایش دهد. علاوه بر این مزایا، تحصیل در دانشگاه معتبر مسیر ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی معتبر را برای دانشجویان هموار می‌کند. در ادامه به بررسی آخرین رتبه‌های پذیرفته شده در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه‌های برتر ایران در نوبت روزانه را بررسی می‌کنیم.

دانشگاه صنعتی شریف

رشته هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شریف در دو کد با خوابگاه و بدون خوابگاه ارائه می‌شود. برای تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف در رشته هوش مصنوعی با خوابگاه به رتبه زیر 17 و برای کد بدون خوابگاه به رتبه زیر 38 در سهمیه آزاد نیاز دارید.

حتما بخوانید :
ارشد کامپیوتر شریف

تصویری از کارنامه اول قبولی دانشگاه شریف

تصویری از کارنامه دوم قبولی دانشگاه شریف

دانشگاه تهران

رشته هوش مصنوعی در دانشگاه تهران به دو صورت روزانه و شبانه ارائه می‌شود. برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه تهران به رتبه زیر 64 برای روزانه و رتبه زیر 77 برای شبانه نیاز دارید.

تصویری از کارنامه سوم قبولی دانشگاه تهران

تصویری از کارنامه چهارم قبولی دانشگاه تهران

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به رتبه زیر 111 نیاز دارید.

تصویری از کارنامه پنجم قبولی دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه علم و صنعت

برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه علم و صنعت به رتبه زیر 253 نیاز دارید.

تصویری از کارنامه ششم قبولی دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه شهید بهشتی

برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی به رتبه زیر 150 نیاز دارید.

تصویری از کارنامه هفتم قبولی دانشگاه شهید بهشتی

آخرین رتبه قبولی هوش مصنوعی در سایر دانشگاه‌های دولتی

درحالی‌که حضور در یکی از دانشگاه‌های برتر کشور برای دانشجویان فوق‌العاده است، اما همچنان گزینه‌های جایگزینی برای کسانی که ممکن است نتوانند در دانشگاه موردعلاقه خود تحصیل کنند وجود دارد. اگرچه ممکن است این دانشگاه‌ها به‌خوبی دانشگاه‌های برتر نباشند، اما همچنان می‌توانند آموزش با کیفیتی ارائه دهند و دانشجویان را برای مسیرهای شغلی موردنظر خود آماده کنند. برخی از افراد ممکن است این دانشگاه‌های جایگزین را به نداشتن تحصیلات عالی ترجیح دهند؛ بنابراین، درحالی‌که دانشگاه‌های برتر همچنان مطلوب هستند، دانشگاه‌های دیگر نیز می‌توانند گزینه‌ای عالی برای دانشجویانی باشند که مصمم به دنبال‌کردن اهداف علمی و حرفه‌ای خود هستند.

به‌طورکلی برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه‌های دولتی به رتبه زیر 2500 سهمیه آزاد نیاز دارید. برای مثال داوطلبی با کارنامه زیر موفق به قبولی روزانه دانشگاه صنعتی سیرجان شده است:

تصویری از کارنامه هشتم قبولی دانشگاه صنعتی سیرجان

لازم به ذکر است که تمام رتبه‌های ذکر شده حدودی بوده و هرسال بر اساس ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها و میزان تقاضای دانشجویان ممکن است آخرین رتبه قبولی کمتر یا بیشتر باشد.

جمع‌بندی

هوش مصنوعی در بسیاری از صنایع انقلاب ایجاد کرده است. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در زمینه هوش مصنوعی می‌تواند به دانشجویان پایه‌ای قوی در این زمینه هیجان‌انگیز بدهد. با پذیرش در دانشگاه‌های برتر برای مقطع کارشناسی ارشد در هوش مصنوعی، دانشجویان می‌توانند شناخته شوند و از یک حرفه عالی اطمینان حاصل کنند. دانشگاه‌های برتر دارای اعضای هیئت‌علمی عالی هستند که در زمینه هوش مصنوعی متخصص هستند و فرصت‌های یادگیری ارزشمندی را برای دانشجویان ارائه می‌دهند. علاوه بر این، دانشگاه‌های برتر فرصت‌های شبکه‌سازی گسترده‌ای دارند که دانشجویان را قادر می‌سازد تا با متخصصان صنعت ارتباط برقرار کنند و به طور بالقوه شغلی را برای بعد از فارغ‌التحصیلی خود پیدا کنند. مدرک کارشناسی ارشد در هوش مصنوعی از یک مؤسسه معتبر می‌تواند به دانشجویان در هنگام درخواست شغل کمک کند. کارفرمایان معمولاً ترجیح می‌دهند کاندیداهایی را استخدام کنند که دارای مدرک تحصیلی از مؤسسات معتبر هستند که نشانه‌ای از تحصیلات باکیفیت و اخلاق کاری است.

ازاین‌رو، قبول‌شدن در یک دانشگاه برتر برای مقطع کارشناسی ارشد در هوش مصنوعی می‌تواند به دانشجویان فرصتی عالی برای شروع حرفه خود و رسیدن به اهداف حرفه‌ای خود بدهد. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در هوش مصنوعی در یک دانشگاه خوب می‌تواند فرصت‌های شغلی هیجان‌انگیزی را ایجاد کند، از جمله کار در تحقیق و توسعه فناوری‌های جدید هوش مصنوعی و استفاده از هوش مصنوعی در صنایعی مانند مالی، مراقبت‌های بهداشتی و سرگرمی. با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در هوش مصنوعی، دانشجویان می‌توانند زمینه را برای یک حرفه موفق و کامل در این زمینه به‌سرعت درحال‌رشد فراهم کنند.

برای تحصیل در گرایش هوش مصنوعی روزانه در دانشگاه‌های برتر به چه رتبه‌ای نیاز دارم؟

برای تحصیل در گرایش هوش مصنوعی بسته به دانشگاه، به رتبه زیر 250 سهمیه آزاد نیاز دارید. برای مثال برای تحصیل در هوش مصنوعی روزانه شریف به رتبه زیر 17، دانشگاه تهران به رتبه زیر 64، امیرکبیر به رتبه زیر 111، علم و صنعت به رتبه زیر 250 و شهید بهشتی به رتبه زیر 150 نیاز دارید

برای تحصیل در گرایش هوش مصنوعی روزانه در سایر دانشگاه‌های دولتی به چه رتبه‌ای نیاز دارم؟

به‌طورکلی می‌توان با رتبه 2500 در گرایش هوش مصنوعی روزانه دولتی پذیرفته شد.

آیا رتبه‌های ارائه شده دقیق هستند؟

رتبه‌های ارائه شده بر اساس قبولی‌های سال 1401 بررسی شده‌اند. این رتبه‌های می‌توانند هرساله با توجه به ظرفیت پذیرش دانشگاه و یا میزان تقاضای رشته هوش مصنوعی کم یا زیاد شوند.

برای کسب رتبه مناسب باید چه درصدی از دروس را در کنکور بزنم؟

برای بررسی این موضوع می‌توانید به صفحه کارنامه‌های ارشد مراجعه کنید و درصد دروس را با توجه با رتبه دلخواهتان مقایسه کنید.

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (1 امتیاز)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام