کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

ارشد رایانش امن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ارشد رایانش امن دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمله دروس ارائه شده در ارشد رایانش امن امیرکبیر و اساتید رایانش امن دانشگاه امیرکبیر در این صفحه عالی معرفی شده

دانشگاه صنعتی امیرکبیر که تحت عنوان دانشگاه صنعتی پلی‌تکنیک امیرکبیر نیز شناخته می‌شود، در سال 1337 شروع به فعالیت کرده است. دانشکده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر نیز در سال 1367 از دانشکده برق جدا شده و مستقلا به فعالیت خود ادامه می‌دهد. دانشگاه امیرکبیر در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها نظیر صنعتی اصفهان فضای محدود و کوچکی دارد. برای بازدید از فضای دانشگاه امیرکبیر می‌توانید از تور مجازی که در سایت دانشکده قرار گرفته استفاده کنید. در ارتباط با راه‌های دسترسی به دانشگاه امیرکبیر نیز ایستگاه مترو تئاترشهر و فردوسی نزدیک‌ترین ایستگاه‌های مترو به دانشگاه می‌باشند که ایستگاه فردوسی به درب اصلی دانشگاه نزدیک‌تر است.

در ادامه قصد داریم گرایش رایانش امن امیرکبیر را معرفی کنیم، گرایش رایانش امن یکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است است که داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر با شرکت در کنکور ارشد کامپیوتر و انتخاب این گرایش می‌توانند در آن ادامه تحصیل بدهند.

در صفحه زیر نیز فیلم معرفی کلی گرایش رایانش امن توسط دکتر رسول جلیلی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف قرار داده شده است:

اساتید ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه امیرکبیر در گرایش رایانش امن نسبت به سایر گرایش های ارشد کامپیوترمعرفی گرایش های ارشد مهندسی کامپیوترمعرفی گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتربا توجه به اینکه در حال حاضر رشته مهندسی کامپیوتر محبوب‌ترین رشته در دنیا و کشور است و در سال‌های اخیر اکثر رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی این رشته را انتخاب می‌کنند در این صفحه بصورت دقیق گرایش هاي ارشد مهندسي کامپيوترمعرفی شده است دانشجوی کمتری می‌پذیرد؛ بنابراین تعداد اساتید حاضر در این گرایش نیز نسبت به اساتید سایر گرایش‌ها کمتر است. در سایت دانشگاه امیرکبیر دو تن از اساتید را به‌عنوان اساتید گرایش رایانش امن معرفی کرده است:

علایق پژوهشی ایشان:

  1. امنیت پایگاه دادهپایگاه داده چیست؟ – انواع، مفاهیم و کاربردهاپایگاه داده چیست؟ – انواع، مفاهیم و کاربردهاپایگاه داده چیست؟ این مقاله به بررسی این موضوع و همچنین انواع پایگاه داده، کاربردهای پایگاه داده، محبوب ترین پایگاه های داده و اجزای اصلی پایگاه داده پرداخته  
  2. تحلیل امنیت
  3. امنیت نرم‌افزار
  4. حریم خصوصی
  5. امنیت سایبریامنیت سایبری چیست؟ 0 تا 100 امنیت سایبری [cyber security]امنیت سایبری چیست؟ 0 تا 100 امنیت سایبری [cyber security]این مقاله به بررسی امنیت سایبری (cyber security)، انواع امنیت سایبری، اهمیت امنیت سایبری، یادگیری امنیت سایبری و شغل های امنیت سایبری پرداخته است

آزمایشگاه تحلیل امنیت سیستم‌ها نیز متعلق به ایشان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با ایشان می‌توانید به صفحه استاد شهریاری در سایت دانشگاه امیرکبیر مراجعه کنید.

علایق پژوهشی ایشان:

  1. طراحی سخت افزارسخت افزار چیست - بررسی اجزای اصلی سخت افزار کامپیوترسخت افزار چیست - بررسی اجزای اصلی سخت افزار کامپیوتردر این صفحه بررسی شده که سخت افزار چیست و سخت افزار کامپیوتر به زبان ساده معرفی شده است، همچنین به بررسی اجزای اصلی سخت افزار کامپیوتر پرداخته شده است 
  2. شبکه های کامپیوتریجامع‌ترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریجامع‌ترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریدرس شبکه‌ های کامپیوتری یکی از مهم‌ترین و بنیادیترین دروس‌ رشته کامپیوتر است، با توجه به اینکه اینترنت امروزی بزرگترین سیستم مهندسی ساخت دست بشر در تمام طول تاریخ است، آشنایی با شبکه‌های کامپیوتری برای تمامی علاقه‌مندان و دانشجویان رشته کامپیوتر الزامی است، در این راستا در این صفحه به معرفی شبکه‌های کامپیوتری پرداخته‌ شده است
  3. امنیت اطلاعاتامنیت اطلاعات چیست؟امنیت اطلاعات چیست؟امنیت اطلاعات چیست و چرا امنیت اطلاعات مهم است؟ این صفحه عالی روش‌های ایمن سازی و پیشگیری از اطلاعات را شرح داده و انواع داده ها از نظر امنیت را توضیح داده

آزمایشگاه امنیت داده‌ها نیز متعلق به ایشان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با ایشان می‌توانید به صفحه استاد صادقیان در سایت دانشگاه امیرکبیر مراجعه کنید.

علاوه بر اساتید نام‌برده‌شده، دو استاد از گروه‌های آموزشی دیگر نیز وجود دارند که دانشجویان رایانش امن می‌توانند آنها را نیز به‌عنوان استاد راهنما انتخاب کنند:

علایق پژوهشی ایشان:

  1. شبکه‌های کامپیوتری

آزمایشگاه شبکه با سرعت بالا نیز متعلق به ایشان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با ایشان می‌توانید به صفحه استاد خرسندی در سایت دانشگاه امیرکبیر مراجعه کنید.

علایق پژوهشی ایشان:

  1. امنیت اطلاعات
  2. زبان‌های برنامه‌سازی
  3. درستیابی رسمی
  4. نظریه بازی‌ هاسرفصل درس نظریه بازی هاسرفصل درس نظریه بازی هادر این صفحه سرفصل درس نظریه بازی ها معرفی شده است، همین طور در خصوص هدف این درس، نحوه ارزشیابی و منابع این درس توضیح داده شده است

آزمایشگاه روش‌های فرمال در سیستم‌های امنیتی نیز متعلق به ایشان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با ایشان می‌توانید به صفحه استاد خرسندی در سایت دانشگاه امیرکبیر مراجعه کنید.

دروس ارائه شده در ارشد رایانش امن امیرکبیر

دروس اجباری ارشد رایانش امن به‌قرار زیر است. اخذ 15 واحد از دروس زیر اجباری می‌باشد.

عنوان درس (انگلیسی)عنوان درس (فارسی)تعداد واحدردیف
Applied Cryptography رمزنگاری کاربردی ۳ ۱
Cryptographic Engineering مهندسی رمزنگاری ۳
Secure Software Systems سامانه‌های نرم‌افزاری امن ۳ ۲
Advanced Network Security امنیت شبکه پیشرفته ۳ ۳
Database Security امنیت پایگاه‌داده‌ها ۳ ۴
Hardware Security and Trust امنیت و اعتماد سخت‌افزاری ۳ ۵
Formal Methods for Information Security روش‌های صوری در امنیت اطلاعات ۳ ۶
Digital Forensics کشف شواهد دیجیتال ۳ ۷
Information Security Engineering and Management مدیریت و مهندسی امنیت اطلاعات ۳ ۸

دروس زیر نیز دروس اختیاری هستند. اگر دانشجویان از نوع پژوهش‌محور باشند، 6 واحد و اگر آموزش محور باشند 15 واحد از دروس اختیاری را باید بگذرانند.

عنوان درس (انگلیسی)عنوان درس (فارسی)تعداد واحدردیف
Secure Software Development توسعه امن نرم‌افزار ۳ ۱
Cryptography Theory نظریه رمزنگاری ۳ ۲
Security and Privacy of Machine Learning امنیت و حریم خصوصی در یادگیری ماشین ۳ ۳
Information Theory and Coding نظریه اطلاعات و کدینگ ۳ ۴
Algorithmic Game Theory نظریه الگوریتمی بازی‌ها ۳ ۵
Complexity Theory نظریه پیچیدگی ۳ ۶
Reactive Systems Verification درستی‌یابی سیستم‌های واکنشی ۳ ۷
Machine Learning یادگیری ماشین ۳ ۸
Fault-Tolerant System Design طراحی سیستم‌های تحمل‌پذیر اشکال ۳ ۹
Advanced Topics in Secure Computing مفاهیم پیشرفته در رایانش امن ۳ ۱۰
Advanced Topics in Secure Computing 2 مفاهیم پیشرفته در رایانش امن ۲ ۳ ۱۱
یک درس از گرایش‌های دیگر دانشکده یا دانشکده‌های دیگر با تأیید استاد راهنما و مدیرگروه ۳ ۱۲

دانشجویان علاوه بر دروس بالا واحد دیگری به نام سمینار که 2 واحد می‌باشد را نیز باید اخذ کنند. یک نکته که باید به آن توجه شود این است که اخذ سمینار در دانشگاه امیرکبیر در ترم اول اجباری است و مباحثی که به عنوان درس در این دوره بیان می‌شود تا انتهای ترم یک پایان می‌یابد ولی مهلت زمانی آماده کردن گزارش کتبی و ارائه شهریورماه است.

می‌توان خاطرنشان کرد که محتوای ارائه شده در هر درس در ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر به‌روز بوده و عموماً مطابق با آخرین دستاوردها و نیاز روزبازار است. در حالت کلی دوره ارشد، دوره‌ای پژوهش‌محور است و ماهیت دروس ارائه شده نیز بدین صورت هستند. در کنار تحقیق و پژوهش در طول ترم گاهی اوقات نیاز است تمرین‌ها و پروژه‌های عملی نیز انجام شود.

میانگین زمان مطالعه دانشجوی ارشد رایانش امن در دانشگاه امیرکبیر

در پاسخ به این سؤال که "یک دانشجوی ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر باید چه تعداد ساعت در طول روز را به مطالعه اختصاص دهد؟" باید بگوییم که این امر کاملاً بستگی به خود دانشجو دارد. هدف دانشجو تعیین‌کننده ساعت مطالعه اوست. اگر شخصی قصد دارد که معدل بالایی کسب کند باید روزانه ساعت مشخصی به طور مثال 4 یا 5 ساعت به طور میانگین به مطالعه اختصاص دهد. دوره ارشد با توجه به سمینار، پروژه‌های عملی در طول ترم و پایان نامه نیازمند صرف زمان قابل توجهی است.

همکاری با آزمایشگاه‌ های اساتید در دانشگاه امیرکبیر به چه صورت است؟

زمان انتخاب استاد راهنما آذرماه سال اول ورود به دانشگاه است؛ پس از اینکه که استاد راهنمایتان را انتخاب کردید باید به استاد مربوطه مراجعه کنید سپس استاد راهنما دسترسی شما را به آزمایشگاه اضافه کرده و ازآن‌پس می‌توانید کارهای پژوهشی‌تان را در آن آزمایشگاه انجام دهید.

آیا کار در کنار تحصیل در ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر امکان‌ پذیر است؟

نظر عمده اساتید دانشگاه امیرکبیر بر این است که تمرکز دانشجو باید روی تحصیل باشد و از کارکردن در زمان تحصیل خودداری کند. دلیل آن هم به این خاطر است که انجام پژوهش‌ها و پروژه‌ها زمان قابل‌توجهی از دانشجو می‌گیرند و زمانی برای کارکردن باقی نمی‌ماند و کار در کنار تحصیل ممکن است به درس لطمه وارد کند. بااین‌حال باتوجه‌به نظر برخی از دانشجویان، ترم 3 و 4 ممکن است این امکان کار کردن وجود داشته باشد هرچند که توصیه نمی‌شود.

جمع‌بندی

آشنایی با شرایط تحصیل در دانشگاه‌های مختلف می‌تواند دید خوبی به شما بدهد و شما را در انتخاب رشته راهنمایی کند. در این مطلب به معرفی ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر پرداختیم. اگر قصد قبولی در ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر را دارید برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی می‌توانید کارنامه‌ های ارشد کامیپوترنمونه کارنامه‌های ارشد کامپیوترنمونه کارنامه‌های ارشد کامپیوتردر این صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر در تمامی سال‌ها آورده شده است، همچنین محل قبولی و تراز هر کارنامه آورده شده است سال‌های گذشته را بررسی کنید.

آیا کار در کنار تحصیل در ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر امکان‌پذیر است؟

نظر عمده اساتید دانشگاه امیرکبیر بر این است که تمرکز دانشجو باید روی تحصیل باشد و از کارکردن در زمان تحصیل خودداری کند. دلیل آن هم به این خاطر است که انجام پژوهش‌ها و پروژه‌ها زمان قابل‌توجهی از دانشجو می‌گیرند و زمانی برای کارکردن باقی نمی‌ماند و کار در کنار تحصیل ممکن است به درس لطمه وارد کند. بااین‌حال باتوجه‌به نظر برخی از دانشجویان، ترم 3 و 4 ممکن است این امکان کار کردن وجود داشته باشد هرچند که توصیه نمی‌شود.

آخرین رتبه قبولی ارشد رایانش امن دانشگاه امیرکبیر چیست؟

مطابق کارنامه‌های ارشد سال‌های اخیر آخرین رتبه قبولی رایانش امن دانشگاه امیرکبیر رتبه 244 می‌باشد.

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (1 امتیاز)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام