کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر چقدر زمان نیاز داریم

این صفحه عالی بررسی کرده که برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر چقدر زمان نیاز دارید و برنامه‌ریزی برای قبولی در ارشد کامپیوتر ارائه داده

سعی شده است تا زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر باتوجه‌به معیارهایی نظیر متأهل یا شاغل بودن رشته و دانشگاه پایه علمی و استعداد تخمین زده شود و باتوجه‌به زمان برنامه‌ریزی لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر انجام شود و با دانستن نکات اصلی شروع مطالعه برای کنکور ارشد اقدام به خواندن کنید.

زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر

زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر برای هر فردبه‌فرد دیگر باتوجه‌به معیارهای متأهل و شاغل بودن رشته و دانشگاه پایه علمی و استعداد متفاوت است که در ادامه توضیح داده می‌شود.

متأهل یا شاغل بودن

فردی که شاغل یا متأهل یا هر دو باشد نیاز هست که برای بهینه درس‌خواندن از یک منبع معتبر و مطالب خلاصه شده بهره ببرد و بیشتر تمرکز خود را روی تست‌زنی سؤالات کنکورهای گذشته و شرکت در آزمون‌ های آزمایشیآزمون آزمایشی کنکور کارشناسی ارشد کامپیوترآزمون آزمایشی کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتراین صفحه عالی بهترین آزمون آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر را معرفی و مورد بررسی قرار داده و مزایای شرکت در آزمون آزمایشی ارشد کامپیوتر را بررسی کرده است صرف کند.

رشته و دانشگاه

هدف خودتان را مشخص کنید که چه رشته و دانشگاه ای را می‌خواهید می‌توانید با مطالعه چارت درسی گرایش و بازار کار موجود هدف‌گذاری خودتان را انجام دهید تا بتوانید وقت خود را روی مطالبی که بیشترین تأثیر در رتبه را دارد بگذارید.

پایه علمی و استعداد

شناخت پایه علمی را می‌توانید باتوجه‌به دروسی که گذراندید و علاقه‌ای که به مباحث داشتید محاسبه کنید تا بتوانید نقاط ضعف و قوی خود را بشناسید. مؤلفه استعداد نیز تأثیرگذار هست؛ ولی هر کسی می‌تواند با تلاش خودش کمبود استعداد خود را جبران کند.

برنامه‌ریزی برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر

بعداً از برآوردکردن زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد نیاز هست تا جدول برنامه‌ریزی هوشمندی برای قبولی در کنکور ارشد انجام دهید. برنامه‌ریزی برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر می‌تواند ۹ماهه، ۶ماهه یا3ماهه مطالعه و برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور کنکور کامپیوتر نحوه مطالعه و برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور نحوه برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور ارشد کامپیوتر مطالعه و برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور کنکور کامپیوتر نحوه مطالعه و برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور نحوه برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور ارشد کامپیوترمطالعه و برنامه ریزی 3 ماه مانده به کنکور ارشد کامپیوتر باشد که بستگی به زمان باقی‌مانده تا کنکور ارشد دارد که معمولاً برنامه‌ریزی ۶ماهه را انجام می‌دهند و هر کسی می‌تواند در هر یک از این زمان‌ها موفق شود. شما می‌توانید برای یادگیری نحوه صحیح برنامه‌ریزی به صفحه برنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتربرنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی صحیح و علمی نخستین و اصلی ترین گام در هر فعالیت است و کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست، بسیاری از رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی هر سال یا رشته لیسانس‌شان کامپیوتر نبوده و یا در دانشگاه‌های بسیار ضعیف بوده‌اند ولی با یک برنامه هوشمندانه موفق شدند به خواسته و هدف‌شان برسند مراجعه کنید.

برنامه‌ریزی ۳ماهه برای کنکور ارشد کامپیوتر

مهم‌ترین دلیلی که برنامه‌ریزی سه‌ماهه برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر کافی است تأثیر میانگین وزنی داوطلب در تراز می باشد نه درصد هر درس و اینکه سؤالات ارشد معمولاً هر ساله با یک‌روند مشخص طراحی می‌شود و شما می‌توانید در برنامه‌ریزی ۳ماهه از روش‌هایی که در ادامه گفته می‌شود برای برنامه‌ریزی استفاده کنید:

۱- حذف درس

با بررسی شرایط خود دروسی را که سخت‌تر و کم‌اهمیت‌تر هستند و شما فرصت کافی برای خواندن یا مسلط‌شدن به مطالب را ندارید حذف کنید.

۲- حذف سرفصل

با اولویت‌بندی سرفصل‌ها می‌توانید سرفصل‌هایی که در کنکور کم‌اهمیت هستند را حذف کنید.

۳- ساعت مطالعه روزانه

ساعت مطالعه روزانه در هر برنامه‌ریزی کل فرایند برنامه‌ریزی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و باتوجه‌به خواسته وقت لازم روزانه را سرمایه‌گذاری کنید در حالت کلی بین ۱۲۰۰ تا ۳۵۰۰ ساعت زمان برای قبولی در دانشگاه‌های تاپ نیاز هست.

برنامه‌ریزی ۳ماهه برای کنکور ارشد کامپیوتر

در این بازه زمانی سعی کنید کتاب مرجع نخوانید و بیشتر وقت خود را روی دیدن فیلم‌های آموزشی بگذارید.

برنامه‌ریزی ۹ماهه برای کنکور ارشد کامپیوتر

داوطلبان کمی هستند که ۹ماهه برنامه‌ریزی کنند؛ ولی این زمان لازم و کافی است تا با یک برنامه‌ریزی دقیق هر رتبه‌ای کسب کنید.

نکات اصلی برای شروع مطالعه در کنکور ارشد کامپیوتر

بعد از تخمین زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد و برنامه‌ریزی نوبت به شروع مطالعه می‌رسد که می‌بایست نکاتی را در نظر بگیرید:

۱- منابع

مهم‌ترین نکته برای قبولی در کنکور ارشد انتخاب منابع درست است و حتی‌الامکان از خواندن کتاب‌های مرجع پرهیز کنید به دلیل اشتباهات رایج و هزینه‌های سرسام‌آوری که به همراه دارند. در صورت اصرار به کتاب‌های مرجع می‌توانید بعد از دیدن فیلم‌های آموزشی فقط یک قسمت آن را به کتاب مرجع مراجعه کنید.

تصویری از منابع دروس کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر

۲- روش مطالعه اصولی

برای انتخاب روش مطالعه اصولی که باید در برنامه‌ریزی خود برای قبولی در کنکور ارشد استفاده کنید بهتر است از یک مشاور برجسته کمک بگیرید یا از همایش‌های رایگانی که در این زمینه است بهره بگیرید.

۳- بالا نگه‌داشتن انگیزه

لازم است تا انگیزه خود را در طول مطالعه برای قبولی در کنکور ارشد حفظ کنید و هدفتان را فراموش نکنید برای این کار می‌توانید از فیلم‌های انگیزشی موجود یا همایش‌های انگیزشی یا کارنامه‌های قبولی ارشد در سال‌های گذشته استفاده کنید.

جمع‌بندی

زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر برای هر فردی باتوجه‌به پارامترهای شاغل و متأهل رشته و دانشگاه و پایه علمی استعداد متفاوت است و باتوجه‌به این معیارها زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر تخمین زده می‌شود تا بتوانید برنامه‌ریزی برای قبولی در کنکور ارشد را باتوجه‌به زمانی که تا کنکور ارشد باقی‌مانده است انجام دهید که می‌تواند ۳ماهه یا ۶ماهه باشد و شما برای شروع می‌بایست نکات اصلی برای مطالعه نظیر: منابع و روش مطالعه اصولی را بدانید تا بهترین رتبه را در کنکور ارشد به دست آورید .

معیارهای زمان لازم برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر را نام ببرید.

متأهل و شاغل بودن - رشته و دانشگاه - پایه علمی و استعداد

نکات لازم برای برنامه‌ریزی ۳ماهه برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر را توضیح دهید.

نباز هست تا باتوجه‌به شرایط درسی خود از روش‌های موجود استفاده کنید: حذف درس - حذف سرفصل - ساعت مطالعه روزانه

نکات اصلی برای شروع مطالعه ارشد را نام ببرید

منابع - روش‌های مطالعه اصولی - حفظ انگیزه

امتیازدهی3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 13.50 امتیاز (3 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام