کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر

این صفحه عالی ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر را بیان کرده و تعداد سؤالات دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر را بیان و هر گرایش را بصورت مختصر معرفی کرده است

رشته علوم کامپیوترعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایش‌ها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته‌ شده است. یکی از رشته‌های بین‌رشته‌ای است که از تلفیق دو رشته کامپیوتر و ریاضی تشکیل شده است و بر پایه استدلال، منطق و ریاضیات است. در ادامه قصد داریم با ضرایب دروس و گرایش‌ های رشته علوم کامپیوتر بیشتر آشنا شویم.

دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر

در کنکور ارشد علوم کامپیوتر دروس زیر مطرح می‌شود، نام دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر به قرار زیر است:

درس زبان انگلیسی؛ که 25 تست از آن مطرح می‌شود

  1. مجموعه دروس پایه شامل دروس: ریاضی 1و2، مبانی علوم ریاضی، مبانی ماتریس‌ها و جبر خطی، مبانی آنالیز ریاضی، مبانی آنالیز عددی و مبانی احتمال؛ که مجموعا 35 تست از این دروس مطرح می‌شود
  2. ساختمان داده‌ها، طراحی الگوریتم‌ها و مبانی نظریه محاسبه؛ که مجموعا 30 تست از این دروس مطرح می‌شود
  3. مبانی منطق و نظریه مجوعه ها؛ که مجموعا 20 تست از این دروس مطرح می‌شود
  4. ریاضیات گسسته و مبانی ترکیبیات؛ که مجموعا 20 تست از این دروس مطرح می‌شود

ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر

ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر برای داوطلبان این کنکور بسیار پر اهمیت است. داوطلبان با درنظرگرفتن تعداد سؤالات و ضریب دروس امتحانی برای هر کدام از گرایش‌ های علوم کامپیوتر می‌توانند با برنامه‌ریزی مناسب در کنکور علوم کامپیوتر موفق و رتبه خوبی کسب نمایند. در این بخش با ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر مطابق جدول مربوط به ضرایب دروس امتحانی از سازمان سنجش آشنا می‌شوید.

  1. زبان عمومی و تخصصی (انگليسی)
  2. دروس پايه (رياضی عمومی 1 و 2، مبانی علوم رياضی، مبانی ماتریس‌ها و جبر خطی، مبانی آناليز رياضی، مبانی آناليز عددی و مبانی احتمال)
  3. ساختمان دادهآموزش ساختمان داده و الگوریتمآموزش ساختمان داده و الگوریتمهر ساختمان داده یک نوع فرمت ذخیره‌سازی و مدیریت داده‌ها در کامپیوتر است، که امکان دسترسی و اصلاح کارآمد آن داده‌ها را برای یکسری از الگوریتم‌ها و کاربردها فراهم می‌کند، در این صفحه به بررسی و آموزش ساختمان داده و الگوریتم پرداخته شده است ها، طراحی الگوریتمآموزش طراحی الگوریتم به زبان سادهآموزش طراحی الگوریتم به زبان سادهدرس طراحی الگوریتم‌ یکی از مهم‌ترین و بنیادیترین دروس‌ رشته کامپیوتر است. هدف از این درس، معرفی روش‌های مختلف طراحی الگوریتم‌ها برای حل مسائل گوناگون است، در این صفحه به معرفی و آموزش طراحی الگوریتم پرداخته شده است. ها و مبانی نظريه محاسبه
  4. مبانی منطق و نظريه مجموعه‌ها
  5. ریاضیات گسستهجامع ترین آموزش درس ریاضی گسستهجامع ترین آموزش درس ریاضی گسستهدرس ریاضیات گسسته به معرفی مباحثی نظیر شمارش و احتمال، استدلال و برهان خلف، نظریه اعداد، منطق ریاضی، روابط بازگشتی، روابط و نظریه‌ گراف می‌پردازد. از آن رو که در عصر کنونی ریاضی گسسته بطور گسترده‌ در رشته کامپیوتر و برنامه نویسی استفاده می‌شود در این صفحه به معرفی و بررسی درس ریاضی گسسته پرداخته شده است و مبانی تركيبيات

در این عکس دروسی که در کنکور ارشد علوم کامپیوتر مشخص شده است و همین طور مشخص شده است که  ضریب هر درس در هر یک از گرایش های کنکور ارشد علوم کامپیوتر چقدر است

تعداد سؤالات دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر

تعداد سؤالات کنکور ارشد علوم کامپیوتر 130 سؤال است و 240 دقیقه زمان پاسخ‌گویی برای آن تنظیم شده است که تعداد سؤالات هر درس به‌صورت مجزا در جدول زیر آورده شده است:

ردیفنام دروستعداد سؤالات
1 زبان عمومی و تخصصی (انگليسی) 25
2 دروس پايه (رياضی عمومي 1 و 2، مبانی علوم رياضي، مبانی ماتریس‌ها و جبر خطی، مبانی آناليز رياضی، مبانی آناليز عددی و مبانی احتمال) 35
3 ساختمان داده‌ها، طراحی الگوریتم‌ها و مبانی نظريه محاسبه 30
4 مبانی منطق و نظريه مجموعه‌ها 20
5 رياضيات گسسته و مبانی ترکیبات 20

گرایش‌ های ارشد علوم کامپیوتر

محاسبات علمی

گرایش محاسبات علمیگرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوترگرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوتراین صفحه عالی گرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوتر و هدف این گرایش را معرفی و دروس گرایش محاسبات علمی و وظایف یک دانشمند محاسبات علمی را معرفی کرده از تکنیک‌های پیشرفته برای حل مسائل پیچیده استفاده می‌کند. هدف آن توسعه مدل‌ها و شبیه‌سازی‌های سیستم‌های واقعی و طبیعی است که با استفاده از کامپیوتر امکان مدل‌سازی و شبیه‌سازی دقیق جهان واقعی را فراهم می‌کند. این رویکرد از شبیه‌سازی برای پیش‌بینی وقایع آینده و حل مسائل پیچیده بهره می‌برد. برای مطالعه جامع‌تر درباره‌ این گرایش پیشنهاد می‌کنیم مقاله گرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوتر ارشدگرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوترگرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوتراین صفحه عالی گرایش محاسبات علمی رشته علوم کامپیوتر و هدف این گرایش را معرفی و دروس گرایش محاسبات علمی و وظایف یک دانشمند محاسبات علمی را معرفی کرده را مطالعه بفرمایید.

الگوريتم و نظريه محاسبه

گرایش الگوریتم و نظریه محاسبه به بررسی طراحی و تحلیل الگوریتم‌ها، مطالعه پیچیدگی محاسباتی و کشف محدودیت‌ها می‌پردازد. این حوزه شامل مطالعه الگوریتم‌ها و محدودیت‌های محاسباتی، بهینه‌سازی الگوریتم‌ها و قابلیت محاسبه مسائل می‌شود. مقاله گرایش الگوریتم و نظریه محاسبه رشته علوم کامپیوتر به‌صورت کامل‌تر این گرایش را توضیح داده است.

نظريه سيستم‌ ها

به‌طورکلی گرایش نظریه سیستم‌ هاگرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوترگرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتراین صفحه عالی به معرفی گرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتر پرداخته و درس‌های گرایش نظریه سیستم ها و کاربردها و مشاغل گرایش نظریه سیستم ها را معرفی کرده نقش اساسی در فهمیدن، مدل‌سازی‌کردن و مدیریت‌کردن سیستم‌های پیچیده کامپیوتری و نرم‌افزارهای کاربردی بازی می‌کند و یک مجموعه از اصول (Principle) و ابزارهایی را ارائه می‌دهد که برای دانشمندان کامپیوتر و دانشجویان علوم کامپیوتر بسیار ارزشمند است. با مطالعه مقاله جذاب و مفید گرایش نظریه سیستم‌ها رشته علوم کامپیوتر ارشد گرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوترگرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتراین صفحه عالی به معرفی گرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتر پرداخته و درس‌های گرایش نظریه سیستم ها و کاربردها و مشاغل گرایش نظریه سیستم ها را معرفی کرده با این گرایش بیش‌تر آشنا شوید.

محاسبات نرم و هوش مصنوعی

در مقطع کارشناسی‌ارشد، حوزه هوش مصنوعی به نام "محاسبات نرم" و "هوش مصنوعی" ارائه می‌شود. این حوزه شامل تکنیک‌های مبتنی بر هوش مصنوعی است که به مباحث مهندسی کامپیوتر مرتبط هستند. محاسبات نرم، با استفاده از هوش مصنوعی، به حل مسائل دشوار دنیای واقعی می‌پردازد که با محاسبات سخت قابل‌حل نیستند. برای مطالعه بیشتر به مقاله گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی رشته علوم کامپیوتر مراجعه کنید.

داده‌ کاوی

گرایش داده کاویداده‌ کاوی چیست؟ بررسی 0 تا 100 دیتا ماینینگ (data mining)داده‌ کاوی چیست؟ بررسی 0 تا 100 دیتا ماینینگ (data mining)این مقاله عالی بررسی کرده که داده کاوی یا دیتا ماینینگ (data mining) چیست و چه کاربردی دارد، سپس انواع روش های داده کاوی و مزایای دیتا ماینینگ را بررسی کرده یا Data Mining یکی از پرکاربردترین حوزه‌های علوم کامپیوتر است. این گرایش در علم داده‌کاوی، با ترتیب‌دهی و جستجو در داده‌های خام، الگوها و ارتباطات را شناسایی می‌کند. با افزایش دیجیتالی‌شدن داده‌ها و ذخیره زیاد اطلاعات، داده‌کاوی به یکی از مهم‌ترین گرایش‌های کامپیوتر تبدیل شده است. این حوزه در مسائل مالی، مدیریت عملیات، بازاریابی و دیگر زمینه‌ها به کار می‌رود و از عناصر اصلی یادگیری ماشین و تحلیل آماری بهره می‌برد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله جذاب و خواندنی گرایش داده‌ کاوی رشته علوم کامپیوتر ارشدگرایش داده کاوی علوم کامپیوترگرایش داده کاوی علوم کامپیوتراین صفحه عالی به معرفی گرایش داده کاوی ارشد علوم کامپیوتر پرداخته و درس‌های گرایش داده‌ کاوی علوم کامپیوتر و کاربردها و مشاغل داده‌ کاوی را معرفی کرده که توسط نویسندگان کنکور کامپیوتر تهیه شده است را مطالعه کنید.

علوم تصميم و دانش

علوم تصمیم و دانش، یکی از گرایش‌های میان‌رشته‌ای علوم کامپیوتر است که از ترکیب ریاضیات، آمار، علوم کامپیوتر و رفتارشناسی برای حل مسائل تصمیم‌گیری پیچیده استفاده می‌کند. این گرایش توسعه مدل‌ها و روش‌هایی را ترویج می‌کند که به تصمیم‌گیری آگاهانه و منطقی کمک می‌کنند و در حوزه‌های مختلف از جمله تجارت، مهندسی، امور مالی و مراقبت‌های بهداشتی به کار می‌رود.

بيوانفورماتیک

گرایش بیوانفورماتیک در کارشناسی‌ارشد، به مطالعه نظری و عملی روش‌های محاسباتی برای حل مسائل زیست‌شناسی می‌پردازد. هدف آن درک داده‌ها و فرایندهای پیچیده زیست‌شناسی و تحلیل آنها با استفاده از داده‌کاوی، یادگیری ماشین، روش‌های آماری و مدل‌سازی کامپیوتری است. این رشته به بررسی جزئیات مولکولی و تعاملات پیچیده ژن‌ها پرداخته و از تقدیر موجودات زنده به نحوه‌ای جدید نگاه می‌کند. مقاله گرایش بیوانفورماتیک به‌صورت کامل‌تر به این گرایش پرداخته است.

علم داده‌ها

علوم داده به‌عنوان رشته میان‌رشته‌ای با تأثیر ریاضیات، آمار و مهندسی کامپیوتر، به استخراج دانش از داده‌ها می‌پردازد. این رشته با پیشرفت فناوری و افزایش حجم داده‌ها به‌سرعت در حال تکامل است.

برای مطالعه بیشتر در مورد گرایش‌های علوم کامپیوتر می‌توانید به مقاله معرفی گرایش‌های علوم کامپیوتر رجوع کنید.

جمع‌بندی

در این مقاله ضرایب دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر را بررسی کرده و با گرایش‌های علوم کامپیوتر در مقطع ارشد آشنا شدیم. شما می‌توانید برای مطالعه بیشتر در مورد رشته علوم کامپیوتر در مقطع ارشد، به دیگر مقالات منتشر شده در این حوزه در صفحه کنکور کامپیوتر مراجعه کنید.

کنکور ارشد علوم کامپیوتر چه گرایش‌ هایی را شامل می‌شود؟

کنکور ارشد علوم کامپیوتر شامل گرایش‌های: 1- محاسبات علمي، 2- الگوريتم و نظريه محاسبه، 3- نظريه سيستم ها، 4- محاسبات نرم و هوش مصنوعي ،5- داده كاوي، 6- علوم تصميم و دانش 7-بيوانفورماتیک و 8- علم داده ها می‌باشد.

تعداد سؤالات دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر چه تعداد است؟

تعداد سؤالات دروس کنکور ارشد علوم کامپیوتر 130 تست است و زمان پاسخ‌گویی به سوالات نیز 240 دقیقه می‌باشد.

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (2 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام